Alla andra utom jag

I morse tänkte jag på något när jag sprang uppför trappan, plötsligt slog det mig. Jag är inte gravid. Jag vet inte varför men när den tanken slog mig knöt det sig i magen. Jag är inte gravid.

Ikväll läser jag om blondinbella som är gravid med sitt andra barn. Under tiden vi har försökt kommer hon ha fått två barn och vi är nästan i samma ålder. Utöver artikeln om henne på aftonbladet var det fullt med artiklar om folk som skulle ha barn. Det var det enda jag såg.

Det är så skönt att det är onsdag imorgon. Då börjar vi med Provera och på söndag är det nässpray igen. Om jag inte minns fel var det blodprov 21 oktober. Vid vårt förra ivf försök så fick vi veta att jag hade en fin treskikts slemhinna. Hoppas vi kan få till det igen.
Samtidigt som jag är orolig att återförandet kommer krocka med vår resa på två dagar till en annan stad. Jag vägrar prioritera vår resa över FET. Det tar oss två månader att få till allt med mediciner. Detta är ruvningen jag blev snuvad på vid vårt andra IVF försök. Mannen tycker vi ska avbryta allt om det krockar. Jag vågar inte säga emot utan försöker övertala mig själv att det inte kommer ske... Men i värsta fall kanske man kan få gå ett par extra dagar med nässpray så det inte krockar. Hoppas att det blir innan vi åker, för det hade varit jättehäftigt att åka på vår resa med en pingvin! Hade satt känslan på hela ruvningen.