Något positivt

Något positivt i denna röra med att få syskon är att vi nu kommer ha ett hus nästa år. Vi har verkligen letat och gått på visningar men det har aldrig känts rätt för både plånbok och hjärta. Nu kommer vi istället bygga ett hus, vilket visade sig vara en ganska bra investering. Det är inte bara miljonärer som kan bygga hus, medelsvensson som vi har också råd att bygga.
Så vi kommer ägna drygt ett år åt detta och hoppas få flytta in nästa höst. 

Det som är bra i allt det här är att vi får annat att tänka på och alla som kommenterar om syskon kan vi enkelt svara att vi koncentrerar oss på att bygga hus istället. 

Vi har fått planeringen för nästa försök som kommer ske i augusti. Det känns läskigt och definitvt. Det är vårt sista försök hos sahlgrenska och nästa gång, om det nu blir någon, då är det fullskaligt ivf igen och det är inte billigt. 70 000kr för tre försök på privat klinik. Det är dyrare än en kamin till vårt hus.... Men självklart går inte lyckan för att kunna skaffa ett syskon att mätas i pengar. Samtidigt som det är en aspekt vi måste ta med. Har vi råd med syskon privat? Kommer vi komma till en punkt där vi struntar i det för det är för dyrt och vi tycker att vår son han blivit så stor och självständig?

Stora och jobbiga frågor.... Får sikta mig in på husbygget så tar vi allt som det kommer. Vi hörs i augusti igen. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: