Dagens äventyr

Har spenderat förmiddagen på ett museum. Gud så häftigt det var! Brukar inte gilla att gå på museum men detta valde jag själv och det var ju något man var tvungen att göra.

Imorgon blir det att besöka en djurpark. Har tagit massa foton och får väl se om jag lägger upp någon här så kan ni gissa var jag varit på semester. Hoppas få tid att shoppa lite imorgon också. Second hand eller antika smycken.

Har provat på kokosglass idag! Gud så gott det var! Varför har ingen kommit på detta tidigare?

Läser blondinbella och dessies bloggar. Jag hatar dem inte. Bara inse, jag är avundsjuk. Jag tjänar bra med pengar men mitt jobb är stressigt och rörigt. Jaja.

Avkoppling

Ligger i en säng och löser korsord. Väldigt bra avkoppling! Imorse tänkte jag att det gör inte så mycket att det dröjer innan vi får behandling. Kan ju njuta över att jag kan sova länge och styra över mina egna sovvanor. Men samtidigt så saknar jag något i mitt liv.

Köpt ett par tidningar idag med lite pyssel och knåp i. Har även min stickning att fördriva tiden med.

På söndag åker vi hem igen och då kollar jag brevlådan det första jag gör! Men allt som allt så är idag en ganska bra dag. Är inte besatt med tanken på att någon i sjukvården är en klant som inte skickat min remiss eller idioter på familjeliv. Kanske kan hålla denna känslan resten av semestern?

Löjlig

För ett tag sen var jag på affärsresa och hittade en liten snyckesaffär. Den var liten och sålde handgjorda och unika smycken. Tittade runt en stund och hittade två smycken som jag köpte.
I efterhand har jag gjort lite efterforskningar på mönstret på en av dessa smycken. Det är mönstret av en "celtic knot". Dessa står för skydd mot sjukdomar, tur och ny start. Oändligt står det också för. Lite som livets cirkel.

Gud vad jag känner mig löjlig. Sätta sin tillit till trollkonst och skräp. Men jag fick ju reda på detta först efter att jag köpt den. Tänker inte sätta mitt fulla hopp till ett smycke, men det kanske är ett tecken?

Eller så går det som det går. Ödet vet och får bestämma.