Överstimulerad?

Är man överstimulerad när man drar knät mot bröstet och får ont? Tror min vänstra äggstock gillar hormoner. Mer svullen än höger. Å andra sidan var äggen större på vänster än höger.
Jag vill ha massa ägg. Just nu tror jag det lutar åt onsdag. Men det är bara min gissning.

Jag orkar inte jobba imorgon. Rent psykiskt. Sen är väl inte kroppen helt med på att jobba heller. Mannen tycker det är okej att stanna hemma. Jag skulle seriöst gå till jobbet sålänge jag kan stå på benen. Men när det gäller detta så velar jag. Jag som alltid haft arbetsmoral som en häst funderar på att vara hemma för att jag helt enkelt inte orkar med att jobba.
Skulle det bli onsdag kan man ju vara hemma på tisdag också. Blir det torsdag så känns det nästan som att jag måste jobba lite emellan.

Lite ångest över att jag inte orkar med att jobba..

Imorgon

Det är obehagligt att sitta stå och allmänt röra sig. Känner att äggstockarna är stora. Att något är pågång. Imorgon är nästa ultraljud och förmodligen bestämmer vi när äggplocket blir av. Läskigt värre! Äggen borde vara mellan 16-20 mm tycker jag.
Jag hoppas på onsdag eller torsdag.

Hur ska kunna jobba resten av måndagen? Hur ska jag kunna jobba dagarna innan? Usch, ser fram emot äggplock. Hur dum får man vara?

Dagens resultat

15 ägg pågång mellan 11-14mm. Återbesök på måndag och då bestämmer vi nog när äggplocket blir. Känns konstigt att något som kan bli ett barn just nu växer i mig.

Är allmänt svullen och det är obehagligt. Skulle vara uppmärksam på illamående eller annat som kan innebära överstimulering. Skulle ju inte bli förvånad om jag blev det direkt... Men det återstår att se.