Rd 3

Det har hänt en del sedan sist jag skrev. Har väl inte orkat tänka igenom allt riktigt och därför har detta blivit lidande.

Allt skulle frysas. Jag var okej med allt ända fram till äggplocket...
Väl på plats får läkaren den briljanta idén att ge mig ovitrivelle trots att de tömde drygt 25 äggblåsor. Jag var så glad att jag grät, äntligen skulle vi få en färsk blastocyst!

Dagarna gick och jag blev inte bättre. Jag blev uppblåst och obekväm men eftersom det var så många är sedan senast äggplocket fick jag för mig att det var normalt. 
Dagen innan återföring ville de ha ett ultraljud för att se hur min kropp reagerat på alla hormoner. 
Diagnosen blev OHSS (överstimulering) med vätska i buken. Därefter blev det fragmin och ultraljud ett par gånger i veckan för att se om vätskan försvann av sig själv eller behövde tömmas. Med ett par dagars marginal så slapp jag dränering och kroppen löste det själv. Men att få höra frys, ET och frys förstörde mig.... Så tvära kast att jag bröt ihop efter sista beskedet. 

Men trots allt så blev det 7 blastocyster till frysen.

Därefter var det en fråga om vilken behandling vi skulle köra inför FET. Kliniken ville prova med Letrozol men jag var tveksam eftersom jag inte svarade på pergotime för många år sedan. 
Vi sa att vi kör en omgång med Letrozol innan sommaren bara för att prova. Skulle det inte fungera så kunde vi bestämma annan behandling direkt efter semestern. 
Men tji fick jag! Letrozol fungerade och sedan i måndags är jag åter ruvare. Vem vet hur detta slutar... Lyckas på första försöket hade ju varit för enkelt.