Borta över helgen

 
 Sover borta över helgen. Är i en annan stad för ett evenemang. Väldigt trevligt men samtidigt jobbigt. Ingen jag kan prata med om saker och ting utan umgås med släkt och andra vänner. 

Det har fått två veckor sedan vi var hos läkaren. Har fortfarande inte fått någon medicin utskriven. Jag ska börja med Provera om två veckor och måste dessutom beställa hem allt eftersom mitt apotek inte lär ha något och jag vill inte åka in till stan för att handla.

Just nu känns det inte som att något går som det ska. Var ju på en arbetsintervju men de har inte hört av sig. Om de var intresserade av att anställa mig hade de gjort det nu. Har sökt över tio jobb. Fått en intervju och två nej (inte ens kallad till intervju).

Inga mediciner. Inget nytt jobb.

Fördelen är väl att jag kan vara hemma en längre tid om det skiter sig och då kan jag åka på läkarbesök hur som helst.

Prov

Fick hem ett papper av vår läkare igår. TSH var på 1,5. Skönt att något är normalt. 

Arv

När man får ett arv så är det en slags bekräftelse på att något är slut. I mitt fall innebär det år av att vara bekväm i en situation. Det är ingen som har dött, men det ser ut som att en summa pengar kan komma att tillkomma mig. Tyvärr föregås detta av juridiskt strul, men om allt går vägen har jag kanske hälften av pengarna för en adoption.

Ifall om inget annat funkar så är det skönt att veta att man kan bekosta en adoption av ett barn iallafall.