För ett år sedan

Var vi på ruvardag 1 för vår allra första ivf. Trodde nog aldrig att vi fortfarande skulle få kämpa vid det här laget. Var så övertygad att allt skulle lösa sig bara vi gjorde en ivf. Varför skulle vi inte lyckas? 

2 IVF
1 ET
2 FET 

Och vi kämpar fortfarande 
Kategori:

Det har vänt

Jag nämnde igår att jag ville se om vi kunde få en blastocyst nästa FET. Han tyckte jag skulle ringa och kolla om det var möjligt :) vi är på banan igen! 

Vi har kommit överens om att dela på kostnaderna också, tack för alla era kommentarer om hur ni gör! 

En månad kvar till behandling och två månader kvar till FET! 
Kategori:

Blastocyster

Jag tittade på statistik igår. Chanserna är högre att man lyckas med blastocyst än tvådagars, annat vore konstigt. Dock fanns det kliniker där det var tvärtom vilket störde mig lite. 

Mannen grymtade något när jag försökte få upp en samtal om statistik, så jag la ner det. Men tanken ligger kvar och pyr. Jag vill inte göra ett till frysförsök med tvådagars. Jag vill inte. De borde väl kunna göra ett undantag från sina regler eftersom vi ändå har sex kvar i frysen? Det är ju ganska många ändå. 

Men trots allt så känns sahlgrenska lite mediokra. De gör inget speciellt för att man ska lyckas. Inga rispningar, ingen blodförtunnande medicin, utan de kör på progesteron och Lutinus. Det är allt de sträcker sig till.  Vilket gör mig ännu mer irriterad för uppenbarligen behöver ju min kropp mer hjälp. Jag hoppas att en blastocyst är den sista pusselbiten. 

Jag får nog ringa en barnmorska och fråga om råd. Om det är möjligt. Sen tänker jag ta upp det när vi är på ultraljudet och får träffa läkare, men det kanske är för tätt inpå så då vill de inte göra det. Hmm.
Kategori: