Helg igen

Veckorna flyger förbi och jag är lite orolig att de bara försvinner. Snart är det sommar, FET bröllop och bröllopsresa. 

Jag fick inte pratat med psykologen. Hon blev sjuk och det blev ombokat till april... 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag passar på att försöka sova ut nu när jag kan. I maj kommer jag ändå vakna på nätterna och vara trött. 

Ångest över allt till bröllopet. Tvivlar på klänningen jag valt ut, har inte tänkt på bordsdekorationer och undrar hur det blir med fotograf. Så mycket att fundera och vara orolig för. 

Jag funderar på att berätta om vår situation för en kollega på jobbet som gör så mycket dumt och säger så mycket dumt. Om hon vet om situationen så kanske hon tänker sig lite för. Nu när vi pratar så känner jag mig känslomässigt tom. "Tycker du om barn?" varpå jag svarar med en axelryckning... Hon tror väl jag är helt tom inuti. Men kanske hon får mer förståelse och slutar låta så många grodor hoppa ut. 
Jag får fundera vidare. 
Kategori:

Veckans mål

Köpa E och D vitaminer att komplettera med. Äter redan multivitamin men vill öka på E och D vitaminer. E för att det är bra för slemhinnor tydligen och D för att en kollega lovar guld och gröna skogar. Man blir minsann aldrig sjuk om man äter D vitamin i rätt mängd. 

På torsdag ska jag prata med psykologen igen. Ett välkommet avbrott i vardagen. Jag har försökt tänka på vad hon sa förra gången, men jag hade lite svårt att koncentrera mig sist. Jag bara babblade på och grät och det var ingen vidare struktur i något. 

I veckan ska jag också boka in tider för akupunktur inför FET. Det gör säkert ingen skillnad, men jag vill känna som att jag gör något annorlunda. Att jag påverkar något så ägget fäster. För det känns helt galet att jag inte blir gravid. Man ska ju vara jättefertil när man är ung, men det gäller självklart inte mig. 

Hela veckan är i stort sett uppbokad i mitt huvud och någonstans ska jag lyckas klämma in övertid på jobbet och besöka en vän. En gravid vän som är i vecka 30. Suck. Men hon vet nog att det är jobbigt för mig, hon har redan skjutit upp det tre gånger med olika ursäkter. Det känns nästan som att det ända hon pratat om är sin graviditet, men jag vet att det inte är så. Men det är det jag hör och kommer ihåg. 

Till helgen ska vi iallafall boka vår bröllopsresa och jag ska beställa men bröllopsklänning. Ska försöka se fram emot det. Pepp pepp! 
Kategori:

Äntligen

Jag försökte ringa i måndags men orkade inte med telefonkö. 

Igår hände det. Jag tog tag i mig själv och bestämde mig att jag skulle ringa sahlgrenska. Första gången jag ringde var jag först i kön men efter en stund i kö och inget hade hänt gav jag upp. Tjugo minuter senare gjorde jag ett nytt försök och kom fram direkt! 

Proverastart 1 maj
Massa medicin här emellan
FET v23

Spännande! Ser fram emot mina sömnlösa nätter med suprecur, haha. Måste dock ta om blodprov för HIV bland annat eftersom det är två år sedan våra prover togs. Mannen behöver inte ta om sina fören vi gör en ny ivf. 

Beställer förmodligen min bröllopsklänning nästa vecka! Bara hoppas att inte magen är för stor när vi gifter oss om det går vägen. Men det känns som vårt minsta problem ;) 
Kategori: