En månad

Det har gått en månad sen "förlossningen" (kejsarsnittet). Ärret är inte så farligt men jag är lite öm ovanför det och det är läskigt att nerverna är kapade så man inte har så mycket känsel där. 

Vår lilla pingvin sköter sig i stort sett som han ska. Jag har upptäckt att vi inte ska rubba så mycket på de rutiner vi har och han sover faktiskt väldigt många timmar på natten! BVC säger att det är okej eftersom han är så stor och har passerat sin födelsevikt. Däremot har jag lite problem med mjölken just nu eftersom han de senaste dagarna velat äta mer än vad jag har... Men jag har börjat försöka pumpa ut det lilla som finns kvar efter amningen för att dels tömma brösten så mycket som möjligt och därmed öka produktionen och dels för att ha något att mata med på kvällen om han inte får tillräckligt. 

Jag har märkt att jag bokar in mig på väldigt mycket saker. Denna veckan till exempel är jag fullbokad! Har aldrig haft så mycket planerat som nu när jag är föräldraledig. 


Ärret efter en månad. Tejpar det fortfarande och är lite rädd för hur det kommer se ut i framtiden. Hoppas att det inte kommer vara allt för synligt. Jag sköter mina knipövningar också! 
Kategori: