Nästa vecka

Nästa vecka ringer jag sahlgrenska. Känns galet att det gått en månad sen vi fick minus. Jag tycker det känns som att det var ganska nyligen men tiden stannar inte av bara för att man sörjer. Den kanske till och med går fortare? 

Jag tänkte prova akupunktur inför nästa FET. Jag förstår att det är lite luddigt och har väl inga större förhoppningar men jag måste prova något. Akupunktur kan inte bota cancer, men jag tror definitivt att man blir avslappnad och får igång blodflödet i kroppen. Om man får en massage så är man ju helt röd om kroppen efteråt och lite vimmelkantig, så varför skulle akupunktur vara annorlunda? Det frigör nog endorfiner och endorfiner blir man ju glad av, så om inte annat minskar man nog stressen. Bara en sån sak! 

Planeringen av vårt bröllop går framåt, snart vet vi var festen blir av och efter det kan vi börja skicka inbjudningar! Tygprov är beställt och jag får nog snart beställa min klänning! Mäta vilken ringstorlek jag har och beställa ring också. Herregud vad jag har att göra, men roligt också. 
Kategori: