Alla andra utom jag

I morse tänkte jag på något när jag sprang uppför trappan, plötsligt slog det mig. Jag är inte gravid. Jag vet inte varför men när den tanken slog mig knöt det sig i magen. Jag är inte gravid.

Ikväll läser jag om blondinbella som är gravid med sitt andra barn. Under tiden vi har försökt kommer hon ha fått två barn och vi är nästan i samma ålder. Utöver artikeln om henne på aftonbladet var det fullt med artiklar om folk som skulle ha barn. Det var det enda jag såg.

Det är så skönt att det är onsdag imorgon. Då börjar vi med Provera och på söndag är det nässpray igen. Om jag inte minns fel var det blodprov 21 oktober. Vid vårt förra ivf försök så fick vi veta att jag hade en fin treskikts slemhinna. Hoppas vi kan få till det igen.
Samtidigt som jag är orolig att återförandet kommer krocka med vår resa på två dagar till en annan stad. Jag vägrar prioritera vår resa över FET. Det tar oss två månader att få till allt med mediciner. Detta är ruvningen jag blev snuvad på vid vårt andra IVF försök. Mannen tycker vi ska avbryta allt om det krockar. Jag vågar inte säga emot utan försöker övertala mig själv att det inte kommer ske... Men i värsta fall kanske man kan få gå ett par extra dagar med nässpray så det inte krockar. Hoppas att det blir innan vi åker, för det hade varit jättehäftigt att åka på vår resa med en pingvin! Hade satt känslan på hela ruvningen.

IVF-Playlist

Lovade på er att jag skulle berätta ett par av låtarna som är på vår IVF-playlist. För det mesta är det jag som lägger upp låtar där, men mannen har lagt upp ett par också. Jag lyssnar på den listan varje dag på jobbet, den skänker mig lite hopp om att det snart är november!
 
Galenskaparna - Ägg (Från Alla ska bada)
Bästa citatet ut låten:
Lägg ett ägg, lägg två
Som du kan ruva på
När du känner dig grå
Och vill ha nånting att hoppas på
 

 
Galenskaparna - Nu ska vi snart frysa ner herr Moro (Från lyckad nerfrysning av Herr Moro)
Bästa citatet ur låten:
Nu ska vi snart frysa ner herr Moro
Helt i vetenskapens tjänst förstås
Ja, vi fryser Vincent Moro
Han ska frysas in i is av oss
 
 
Winne The Pooh - The tummy song
Behöver jag förklara varför? 
 
 
Andra låtar är:
Veronica Maggio - Hädanefter
Capital Cities - Safe & sound
Radical Face - Welcome home, son
 
Idag kommer mannen hem efter en jobbresa och han ska hjälpa mig beställa mediciner. På onsdag är det dags att börja!

Dela med mig

Jag tänkte dela med mig av några låtar från vår spellista med låtar inför vårt FET. Men jag har helt enkelt inte haft tid ännu. Jag vill kunna lägga upp videor eftersom vissa är från sketcher och är lite roliga att se på :) Så det kommer!

På söndag ska jag och mannen sätta oss ner och beställa medicin inför nästa vecka. Shit! Det är snart dags!