Halloween då

Halloween på kontoret! Ska fixa i ordning mig strax. Har lite ångest över ett par saker på jobbet men det löser sig nog med tiden....

Snart klar med ett stickprojekt som legat och vilat i 2-3 år. Passar jättebra med ett par strumpor nu till vintern! :) Har kommit förbi hälen och stickar på foten så blir väl klar till helgen.

Ibland har jag så mycket att berätta om så jag skriver flera gånger per dag, ibland så händer inget på flera dagar. Så är det i livet helt enkelt.

Tog min sista Provera idag vilket innebär att helgen kommer bli ett stort blodbad tror jag. Tror inte heller att blödningarna kommer sluta så jag har ett datum att förhålla mig till. Blöder jag fortfarande då ska jag till vårdcentralen och be om en remiss till gynekolog. Tänker inte sätta mig på gynakuten för det ger mig ingenting. Gynekologerna i landstinget vägrar dessutom ta emot någon utan remiss. Tidigare har jag alltid haft blödningar i en vecka när jag ätit Provera, men samtidigt så vet jag ju inte om det beror på att jag åt Pergotime och det var därför det bara varade en vecka. Vill inte hålla på att blöda tills 18:de. Jag vill att de ska säga "Din slemhinna ser bra ut, vi kör igång".

Men som tur är så är det en dag kvar på november. Två dagar kvar innan det blir helg. Sen är jag bortrest med jobbet och då är det bara en vecka kvar!

Humöret är inte på topp, men det är inte i botten :)

Trevligt!

Jag ska definitivt gå på stickcafe igen! Trots att det endast var äldre damer så var de väldigt trevliga. Naturligtvis pratade de om sina barn och allra helst barnbarn. En av tanterna skulle berätta en skräckhistoria om sin förlossning tills hon insåg att jag, utan barn, satt och lyssnade. "sånt kan man inte berätta för någon som inte har några barn. Du kommer aldrig vilja skaffa några då". Var på jag förklarade att jag har nog hört det mesta och en annan tant utbrister "vadå, är du gravid?" och tittar på min obefintliga mage. Haha.

Sköna tanter.

Imorgon

Är jag nere på tiotalet! Blir så förvånad varje gång jag tittar på min nedräknare.

Nästa vecka är jag borta på jobbresa nästan hela veckan så där förvinner massa dagar :)

Så egentligen är det bara en vecka kvar.

Livet är gött. När man är stor. Här sitter vi, jag och min bror. Fisken i sjön, sover nog nu. Den är nog trött, eller vad tror du?

De ska va gött å leva, annars kan de kvitta ;)