Min teori

Jag har en teori. Eftersom jag inte haft någon blödning sedan första ivfen så är min slemhinna gigantisk nu. Därför släpper den en liten bit ibland och därför får jag bruna flytningar. Jag upptäckte igår att jag hade det men det blev aldrig mer och jag hade skydd över natten, ifall om att, men det blev aldrig mer än så.

I februari hade jag störtblödningen som höll i sig i drygt fem veckor och det var ju samma sak där. Jag hade en för tjock slemhinna och någonstans var den tvungen att ta vägen. Den kan inte byggas på i det oändliga. Ibland måste den ut.

Jag hoppas allt håller sig lungt fram till augusti och start på behandlingen. Om det ny skulle komma en riktig blödning så får jag ju helt enkelt ringa dem och se vad jag ska göra. Sen är jag rädd att håller sig allt lungt och jag startar med Provera så kommer syndafloden. Men kommer verkligen allt hinna kommaut när msman kör igång med sprutor? Tänk om jag får stora ägg på bara ett par dagar?

Dosen gonal-f skrämmer mig 125IE. Det är mycket. Tänk om jag får typ trettio stora ägg på ett par dagar och sen visar det sig att alla är omogna? Min nedräkning till augusti fortsätter. En dag i taget.

solbränd

Nu har vi bara ett par dagar kvar av vår resa. Dum som jag är så tänkte jag att huden hade vant sig vid solen och jag hade knappt fått någon färg. Av misstag råkade vi vara på stranden under de värsta soltimmar (hade inte koll på klockan) så naturligtvis slutat allt i en hemsk solbränna! Trots SPF 30! Hela ryggen och låren känns bultande och varma. Knappt så jag kan sitta eller ligga på rygg.

Och endast ett par gånger har tanken slagit mig att hade vi lyckats hade vi varit i vecka tolv ungefär... Men nästa år ska vi inte fira midsommar ensamma. Det har jag bestämt!

utlandetVi är utomlands på charter. Riktigt lyxigt dessutom! Vi har en person som vi kan få all hjälp av. Vi har champagne (gratis!) på rummet. Städorskorna år helt fenomenala på att städa (inte nog med att de plockar undan de ställer iordning allt också). Hotellet bjuder oss på cocktailparty i veckan. Plus att vi har havsutsikt.
Förhoppningsvis första och sista charterresan tillsammans.

Om vi lyckas med nästa försök så tänker vi inte åka utomlands med barn fören de är blöjfria. Tanken att utsätta ett barn för värmen, inte kunna kommunicera ordentligt och hela tiden få bort sand ur diverse hudveck är bara löjligt. Bättre att åka när de är större och kan komma ihåg resan och hänga på en barnklubb istället :) vill man åka innan dess får man se till att ha barnpassning helt enkelt. Ja, jag är väl hemsk som inte vill dra med mig ett spädbarn till ett varmt land på sommaren, så är det! Vi hade massa barn på planet och bussen till hotellen och de barnen var inte lyckliga utan somnade av utmattning och av värmen. Svettiga och helt orkeslösa. Inget för oss!