v28 (27+1)

Jag lever och andas. Eller kanske borde skriva vi. Sedan sist så har jag hunnit fylla år och vi har köpt en ny bil så vi får plats med hela familjen! 

Det är fortfarande overkligt det som komma skall. Jag har nedräkning på antal dagar jag har kvar att jobba och det känns galet att det snart är december. Vem kunde tro att jag måste planera föräldraledighet? 

Inatt drömde jag att vår lilla skrutt kom till oss genom kejsarsnitt. Något som jag definitivt inte hoppas blir aktuellt! 
Jag har inga jättekrämpor mer än att jag inte kan sitta ner längre tid pågrund av revbenen som gör ont, men annars är jag förskonad från ryggont och sammandragningar. 

Viktresan började på 51kg men nu är jag uppe på 61kg. Vad hände där egentligen? Jag är lite orolig för att vikten ska skena iväg och jag ligger ju ändå över medel på SF måttet... 

Kategori:

v26 (25+2)

Jag känner inte igen mig själv i spegeln. Att det är en mage som växer, att det är en busunge som frodas där inne. Han kan få såna spel ibland att jag vaknar på nätterna av allt bökande. 
Jag får ibland tankar som att jag snart ska bli mamma, men det är fortfarande abstrakt. Mannen säger att jag kommer säkert inte förstå det fören vi är på förlossningen och han ligger på mitt bröst. 
Så kan det säkert vara, men det känns så konstigt. 
En bekant till mig sa att en kvinna blir mamma så fort hon blir gravid medan en man blir pappa först på förlossningen. Jag klarar inte av att vara gulligull med min mage offentligt. Jag kan klappa och prata med honom när jag är själv, men inte bland kollegorna på jobbet t ex. Det känns så konstigt när man haft sin hårda fasad uppe sålänge... 
Kategori:

v26 (25+1)

Järn 119
Hjärtslag 135
SF mått 26

Minns inte vad blodtrycket var, men det var normalt. Magen var större än medel vilket förvånade barnmorskan, men det är under den övre gränsen iallafall. Sockret låg bra till, fick inte veta vad värdet var. 

Imorgon är det sjukgymnasten för att försöka få ordning på mina revben och min rygg. Jag har en kontorsjobb, men när man inte kan sitta ner i mer än två timmar är det lite jobbigt... 
Kategori: