RD 0

Dagen började med att jag ringde vårdcentralen för att få träffa en läkare om eventuell sjukskrivning. Tyvärr så har de som rutin att man endast får träffa läkare för att prata om sjukskrivning om man varit hemma en vecka från jobbet om man mår dåligt.
Så det var bara tacka för mig och lägga på.

När jag står i duschen inser jag att klockan är efter 12 och sahlgrenska inte hade ringt! Det var en skön och betryggande känsla, något stackars ägg hade klarat sig.
Det visade sig senare att de bara behövt tina ett enda ägg den här gången också! Så nu har vi 6 embryon kvar i frysen och två FET kvar om detta inte skulle ta sig. Läkarna önskade oss god jul och sa att det är bara ringa sen med besked.

När vi gick därifrån sa mannen att våra ägg är väldigt snälla. Vi hade väldigt tur som bara behövde tina ett ägg. För min del är det något sorts bevis på att mina ägg håller bra kvalité. Ja, jag inser att vi blandar termer, det är ju inte ägg i den rätta bemärkelsen utan embryon.

Jag hoppas att detta embryo är vårt för att stanna! Då har vi sex embryon kvar för syskonförsök!
1 Dujaghanvi:

skriven

Hoppas för er!

Svar: Tack snälla du! Känns som att det inte alls var längesedan ni fick plus och nu har ni en liten gullunge! Tiden går fort.
Lilla jag


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: